import( 'joomla.utilities.string' ); ?> On The Rocks
Facebook On The Rocks

PostHeaderIcon 13 juli: Fabriek Magnifique, Veghel

Ja! Op 13 juli is het zover! De WK finale met Nederland. Of zo.

Maar daar gaat het nu niet over. Eerst is er nog wat anders. Wat dan? Nou dit:
"Theater en muziek, kunst en cultuur, design en food, klein en groot, lokaal en landelijk, fantasie en werkelijkheid……Welkom bij Fabriek Magnifique. Het zomerse openlucht festival in het bourgondische Zuiden."

We zullen het even samenvatten: Muziek, drank en eten. En wie is daar bij? On The Rocks natuurlijk! En nog een groot aantal anderen, o.a. Miss Montreal zal daar spelen. We zijn aan de beurt om 13:00 uur, dus die WK-finale is geen excuus. En omdat er diverse podia overal verspreid staan is het misschien handig te vermelden waar je ons kunt vinden: wij staan op het CHV-podium aan de Noordkade.

Zo als dat niet genoeg reden is om te komen dan weet ik het ook niet meer.

fabriquemagnifique

 

PostHeaderIcon 4 mei: Narragonia, Sterksel

Op 4 mei loopt heel Sterksel weer uit. Iedereen naar café Narragonia. Want speelt dan On The Rocks! En The Stoolgang. Die ook http://pharmacymg.co...aler/. The Stoolgang trapt zo rond 14:00 het feestje af waarna wij van On The Rocks het over mogen nemen. En om misverstanden te voorkomen: ook mensen van buiten Sterksel mogen komen. Graag zelfs. Dat dat duidelijk is.

Narragonia

 

PostHeaderIcon Nieuwe video's!

De videopagina is weeer vernieuwd. Een andere manier om te zeggen dat er twee nieuwe video's instaan. En wel video's van het optreden in De Schans in Nederweert tijdens All Areas Meets Pop. Ga gauw kijken in het onderdeel Video's!
 

PostHeaderIcon 31 oktober: All Areas Meets Pop

On The Rocks komt op de radio! En wel op Weert FM. In het programma All Areas Meets Pop treden twee bands op, en On The Rocks is er eentje van. De uitzending komt  op donderdag 31 oktober vanuit café de Schans in Nederweert, dus je kunt ook gewoon komen kijken. Is toch ook veel leuker :)

allareas

 

PostHeaderIcon 29 september: Fellows and Friends, Veghel

Zondag 29 september is het in Veghel te doen. Allen daarheen. Want dan speelt On The Rocks in Café Fellows and Friends! We beginenn ergens rond een uurtje of vier, dus dat lijkt me een prima tijd om daar te verschijnen.

fellowsfriends