import( 'joomla.utilities.string' ); ?> On The Rocks
Facebook On The Rocks

PostHeaderIcon 1 juni 2013: Peelsessie, Boekel

Op 1 juni is de maandelijkse Peelsessie op camping Boekelsven in Boekel. 2 bands vullen de avond, en deze keer is On The Rocks er 1 van. Heb je ondanks het slechte weer toch een goede reden om naar de camping te gaan!peelsessie

 

PostHeaderIcon Fotopagina update

Ons optreden bij Café Narragonia heeft een aantal heel mooie nieuwe foto's opgeleverd. Met dank aan fotograaf Oscar Ellerbrak! Kijk gauw in het menu bij "Foto's". Zo moeilijk was dat niet he?
 

PostHeaderIcon 30 april, Koninginnedag, Deurne

Op koninginnedag staan er in Deurne 2 podia, waarvan eentje bij het Cultuurcentrum Deurne. En daar moet je zijn! Tenminste, om 18:30 toch zeker. Dan speelt On The Rocks daar een uur. OTR is niet de enige band, vanaf 13:00 uur gaat het daar van start met vele bands, dus het belooft een feestje te worden!

Koninginnedag

 

PostHeaderIcon 5 mei 2013, Narragonia, Sterksel

Wat hebben On The Rocks, The Stoolgang en het Britt Jansen Trio met elkaar gemeen? Dat zullen we je vertellen: Sterksel!
"Ja, en dan?" hoor ik je denken. Nou, het volgende: Deze drie bands zullen op 5 mei optreden in Cafe Narragonia in, jawel, Sterksel!
The Stoolgang opent het feest om een uur of drie, wij van On The Rocks spelen als tweede waarna het Britt Jansen Trio de zondag besluit. Als dat geen reden is om massaal af te reizen weet ik het ook niet meer sildentadal.com. Dus tot dan!

Narragonia

 

PostHeaderIcon Nieuw item: Video's!!!

Met trots presenteren wij de geboorte van een nieuw menu-item: Video's.
Er staat zowaar zelfs al 1 video in, wat een feest!